Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Metal Tubular S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hala metalica 10m x 25m
9500 €
Brand
Structuri
Cod produs
34
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vand hale metalice Seriosi si prompti construim urmatoarele tipuri de hale : hala pentru depozitare si productie.

Deoarece profilele sunt preasamblate mecanic, executarea acestui tip de hale se realizeaza cu rapiditate si cu mai multa usurinta. Costurile de intretinere al acestui tip de constructii este semnficativ redus iar rezistenta in timp este una durabila. Halele industriale si de productie variaza in functie de nevoile clientului.

Chiar daca ai nevoie de o hala de marfa de dimensiuni mai reduse sau ai nevoie de un depozit de dimensiuni mai mari, Hale Mexi va gasi solutia potrivita pentru cerintele tale. HALA AGROZOOTEHNICA Halele agro-zootehnice pe structura metalica usoara cuprind: crescatorii de animale, grajduri, adaposturi, depozite cereale etc. Sunt dezvoltate cu tehnologie de ultima generatie, permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat. Halele metalice reprezinta o varianta atractiva si special gandita pentru fermieri si agricultori. Nevoile tale specifice pot fi indeplinite cu usurinta, astfel incat animalele sa fie adapostite in conditii optime iar cerealele sa aiba un mediu potrivit acestora.

HALE FRIGORIFICE SI PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA Realizarea halelor frigorifice este o investitie importanta din acest domeniu dar una rentabila pe un termen lung. Depozitele frigorifice pot fi: cu linii de prelucrare, cu spatii de depozitare, de congelare etc. Acest tip de constructii implica costuri reduse de executie si nu necesita intretinere in timp, fiind folosita structura integral zincata de nivel superior care rezista la coroziuni. HALA ETAJATA CU BIROURI INTERIOARE Proiectam si producem hale metalice din otel de rezistenta sporita, etajate cu birouri interioare situate la etaj.

Structura halelor cu birouri interioare este din profile zincate fiind cunoscut faptul ca acestea sunt rezistente in timp fara sa aiba nevoie de vopsire periodica sau orice alta intretinere. Ca producator si constructor de hale metalice, optimizam solutiile noastre constructive pentru a ne adapta cerintelor afacerii tale. HALA CU CLADIRE DE BIROURI De la o hala standard pana la un proiect personalizat, cum ar fi o hala impreuna cu o cladire de birouri, Hale Mexi iti ofera solutia. Cu diferite tipuri de arhitecturi, pentru a satisface cerintele tale.

O astfel de cladire poate optimiza activitatea afacerii tale, tinand cont de faptul ca birourile se afla in acelasi corp cu hala, indiferent de destinatia acesteia. Garantam calitate si durabilitate si iti oferim un termen scurt de construire. SERVIS AUTO, CAMIOANE, GARAJE Mexi iti construieste proiectul pentru a satisface cerintele tale arhitecturale, cu diferite tipuri de inchideri.

Proprietarii service-urilor auto si mecanicii au parte de un spatiu de lucru suficient. In halele Mexi de diferite dimensiuni, puteti repara masini sau camioane. Iti venim in ajutor inclusiv cu realizarea zonei de intampinare clienti. ACOPERISURI COPERTINE, SOPROANE Sorpoanele metalice sunt o alternativa moderna ce poate fi utilizata pentru a depozita utilaje, nutret sau pentru a proteja utilaje.

Realizam structuri metalice din profile zincate, pereti partial sau complet inchisi, poate fi acoperit cu tabla cutata sau panouri sandwich. Structura poate fi proiectata, livrata si montata oriunde in tara, avand si posibilitatea ca oricand sa fie demontata.

CLADIRI BIROURI, COMPARTIMENTARI, MAGAZIN DE PREZENTARE Cladirile de birouri, fie ca au un singur etaj sau mai multe, indeplinesc numeroase cerinte.
Din Gura in Gura